Προφίλ

Τεχνική εταιρεία Ιωάννινα
Alesco Τεχνική Εταιρεία Ιωάννινα
ενεργειακά έργα
Λιγά λογιά για εμάς

Η ALESCO είναι μία ελληνική τεχνική εταιρεία που αποτελείται από μία δυναμική ομάδα διπλωματούχων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων με ενεργή παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Με γνώμονα μας το βιώσιμο περιβάλλον και την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματος(μηδενική έκκληση CO2) μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έργα σε κλάδους του ενεργειακού τομέα όπως:

  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Βιοκλιματικός Σχεδιασμός και Κατασκευή Ενεργειακών κτιρίων
  • Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων
  • Κυκλική οικονομία

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας που ξεκινούν από τον άρτιο σχεδιασμό και ολοκληρώνονται με την άριστη εκτέλεση του κάθε έργου.

ALESCO
Η Ιστορία μας
1
2010

Ίδρυση της εταιρείας Solar project με κύρια ενασχόληση τις ΑΠΕ και αργότερα όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

2
2013

Είσοδος στον χώρο της κατασκευής ενεργειακών κτιρίων.

3
2015

Μεταφορά της εταιρείας στις νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις, το πρώτο ενέργειακης κλάσης Α + Κτίριο στην Ηπειρο.

4
2019

Μετατροπή της εταιρείας σε Ανώνυμη με ταυτόχρονη αλλαγή επωνυμίας σε ALESCO Α.Ε

Όραμα μας

Σε ένα βιώσιμο περιβάλλον να παράγουμε ανανεώσιμη ενέργεια με μηδενικούς ρύπους και να καταστήσουμε το κάθε νοικοκυριό και την κάθε επιχείρηση ενεργειακά αυτόνομα και ανεξάρτητα.

Στόχος μας

Η παροχή λύσεων πράσινης τεχνολογίας όπως η κατασκευή κτιρίων μηδενικής κατανάλωσης, η παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και η επαναχρησιμοποίηση των πρώτων υλών μέσω της κυκλικής οικονομίας.